Juvente søker etter to superververe!

, skrevet av Christina Babington

Har du lyst til å bruke fire uker av sommeren på å reise rundt i Norge, møte lokallag, arrangere vervestander, aktiviteter og gøy?   

Juvente søker nå etter to superververe som ønsker å bruke sommeren sin på å reise rundt i Norge, og gjøre et viktig vervearbeid for organisasjonen. Dette er en flott mulighet til å lære om organisasjonen vår, ved ikke minst å lære bort til andre. I tillegg får du muligheten til å være med å skape meningsfulle aktiviteter og et fellesskap for ungdommer rundt om i hele landet. 

Arbeidsoppgaver: 

  • I samarbeid med Juventekontoret legge reiseplan med stand- og aktivitetsoversikt 
  • Være i dialog med lokallagene, både for koordinering av besøk, og for generell fokus på verving 
  • Motivere og fremme verving i Juventes kanaler på sosiale medier 
  • Hjelpe til å fremme sommerens vervekampanje 
  • Og ikke minst: verve og ha det gøy!  

Arbeidet er primært tenkt gjennomført i juli måned, men vi oppfordrer alle som har fire uker av sommerferien disponible, til å søke, da vi kan være noe fleksible på tidsrom.  

Kvalifikasjoner: 

Du bør helst være mellom 15 og 25 år, og ha god kjennskap til organisasjonen. Det er fint hvis du har noe erfaring med å arrangere vervestands eller aktiviteter, men dette kan kompenseres for ved at du er initiativrik, lærevillig, og er motivert for jobben. Da man vil jobbe som et par, er gode samarbeidsevner også viktig. Det er krav om medlemskap i Juvente for stillingen. 

Førerkort kl. B er en fordel, men ikke et krav. 

Lønn: 

Stillingen gir reise, kost og losji i perioden arbeidsforholdet varer. I tillegg lønnes arbeidet med 18.000 kroner. I tillegg vil det gis en liten bonus for hvert betalende medlem dere klarer å verve.  

Smittevern:  

Vi følger korona-situasjonen tett, og administrasjonen vil legge til rette for at deres jobb kan utføres på en trygg og forsvarlig måte. Dersom dere har spørsmål om dette, ta kontakt.  

Søknad/Kontakt: 

Søknad med CV sendes til juvente@juvente.no. Søknadsfrist er 28. mai 2020 

Ta kontakt med leder Christina Babington på christina@juvente.no eller 91006229 for eventuelle spørsmål.

Kontaktpersoner

Christina Babington

Styremedlem

E-post