Den store vervekampanjen!

, skrevet av Christina Babington

Bli med på sommerens store vervekampanje. Verv en venn eller ti, og bli med i trekningen av kule premier!

Fra 20. juni til 26. juli kjører vi på med en stor vervekampanje. Jo flere vi sammen verver, jo flere og kulere premier blir du som verver med i trekningen av! Hver verving gir ett lodd i trekningene. Selv om man vinner en trekning, er man fremdeles med i kommende trekninger. Det betyr at jo tidligere du verver, jo større sannsynlighet er det for at du får en premie. Det trekkes premie for hvert tidende nye medlem som betaler kontingenten.

HER ER VI NÅ

Premiene

Det er en trekning av premie for hvert tiende nye medlem. Det vil si at du har gode sjanser for å vinne en premie i løpet av perioden! Med unntak av premiene for 10, 50, 100 er premiene hemmelige. Det står alltid mellom to alternativer, og vinneren får velge selv hvilken de har lyst på.

Her er premiene:

  • Allerede ved 10 nye medlemmer kan du vinne den eksklusive Juvente-hettegenseren, eller et annet valgfritt produkt fra nettbutikken.
  • 50 nye medlemmer utløser en trekning av gratis sommerleir i 2020/2021, inkludert reise, eller en Sodastream inkludert to smaker.
  • Ved 100 nye medlemmer trekker vi en vinner av Airpods gen2 eller 1MORE EHD9001TA hodetelefoner.

Hvor mange vervepoeng du selv har, finner du på Juventebørsen.

Regler

  • For hvert 10. nye medlem mellom 12 og 26 år innmeldt og betalt i løpet av perioden 20. juni til 26. juli trekkes det en vinner av
  • For at en verving skal telle med, må den som blir vervet ha betalt kontingenten sin selv. Det er ikke lov å betale andres kontingent.
  • Hver verving gir ett lodd i trekningene. Selv om man vinner en trekning, er man fremdeles med i kommende trekninger.

Kontaktpersoner

Christina Babington

Styremedlem
910 06 229
E-post