Sommerververe 2020

, skrevet av Juvente

Vi har ansatt seks sommerververe som skal jobbe i fire uker av sommerferien. I løpet av sommeren skal de besøke mange av våre lokallag, og andre steder i landet for å verve nye medlemmer, hjelpe til å skape aktivitet og skape masse engasjement!

Du kan følge sommerververnes reiser underveis på  Juventes Instagram, Snapchat og TikTok (!) – søk opp Juvente og følg. Ta gjerne kontakt på verving@juvente.no dersom du har et ønske til et sted de skal stoppe innom. For å klare å stoppe innom flest mulig steder er de delt opp i to teams:

Team 1 (Verv´Omania) 

Team 1 består av Alex Pedersen (22), Johan Patrick Bredesen (20) og Hallvard Fremo Lien (16). De er en engasjert og livlig guttegjeng som starter reisen sin i Kristiansand, før de tar noen stopp innom blant annet Stavanger, Haugesund, Bergen, Volda, Ålesund, Molde og Kristiansund før de ender opp i Trondheim.

Team 2 (WOW – Women On Wonders)

Team 2 består av Ann-Kristin Canoy Trondsen (21) og Marthe Elise Selstø (16) og  Elin Thommessen (18). De positive jentene starter reisen sin i Østfold, videre tar de turen innom Oslo, Larvik, Tønsberg, Sandefjord, Porsgrunn og ender til slutt opp på Sørlandet og Juventes sommerleir på Hove. 

Den store vervekampanjen!

Bli med på sommerens store vervekampanje. Verv en venn eller ti, og bli med i trekningen av kule premier!

Les hele artikkelen