Juvente søker etter engasjerte høstververe!

, skrevet av Christina Babington

Har du lyst til å bruke høstferien din på å arrangere vervestands, aktiviteter og annen moro? Da bør du lese videre!

Juvente søker nå etter høstververe som ønsker å bruke høstferien sin på å reise rundt i Norge, og gjøre et viktig vervearbeid for organisasjonen. Dette er en flott mulighet til å lære om organisasjonen vår, ved ikke minst å lære bort til andre. I tillegg får du muligheten til å være med å skape meningsfulle aktiviteter og et fellesskap for ungdommer. 

Arbeidstid og arbeidssted: 

Arbeidstiden vil for mange være i høstferien. Vi har derfor valgt å dele det opp i to, for at flest mulig kan få muligheten til å være med. Dersom du er ledig begge ukene, er det mulig å søke om å få være med begge to. Det vil også være mulig å søke om enkelte dager, men søkere som kan en hel uke vil bli prioritert. Du vil reise sammen i et team med en – to andre engasjerte Juventere. Teamet kommer hovedsaklig til å ha stand på ulike skoler, med en liten aktivitet etter skoletid hver dag. I tillegg til en større aktivitet for alle medlemmene i området på lørdagen. Vi holder enda på å planlegge hvor vi skal ha stand, men regner med at det vil bli seende omtrent slik ut:

  • 28. september – 3. oktober – Porsgrunns-området (uke 40)
  • 28. september – 3. oktober – Tønsbergs-området (uke 40)
  • 5. – 10. oktober – Oslo-området (uke 41)
  • 5. – 10. oktober – Kristiansand-område (uke 41)

Arbeidsoppgaver: 

  • Verve og skape aktivitet!
  • Legge en plan for stands- og aktiviteter i samarbeid med Juventekontoret.
  • Motivere og fremme verving i Juventes kanaler på sosiale medier.

Kvalifikasjoner:

Vi søker deg som er over gjennomsnittet glad i å møte nye mennesker, positiv innstilt og gira på å verve.

Du bør være mellom 15 og 25 år, og ha god kjennskap til organisasjonen. Det er fint hvis du har noe erfaring med å arrangere vervestands eller aktiviteter, men dette er ikke et krav.

Førerkort kl. B er en fordel, men ikke et krav.

Honorar

Du får reise, kost og losji i perioden. I tillegg får du et honorar på 1800 kroner per uke. Det gis også vervebonus for hvert betalende medlem som verves av teamet.

Smittevern:  

Vi følger korona-situasjonen tett, og administrasjonen vil legge til rette for at deres innsats kan utføres på en trygg og forsvarlig måte. Dersom dere har spørsmål om dette, ta kontakt.  

Søknad/Kontakt

Skriv en kort e-post med hvorfor du ønsker å være med, og hvilken uke du vil være med på innen 17. september til christina@juvente.no. Du vil få svar på om du er valgt ut i løpet av 18. september.