Høstkampanje!

, skrevet av Juvente

Bli med på vår høstkampanje. Fyll Juvente-flammen med engasjement! Fra 16. oktober til 15. november blir det fokus på verving og betaling av medlemskontingent i Juvente! I denne perioden oppfordrer vi alle medlemmene til å verve så mange nye medlemmer de klarer, og alle som enda ikke har gjort det til å betale medlemskontingenten sin. Det blir kule premier!

Klarer vi å fylle opp Juvente-flammen med engasjement? I tidsperioden 16. oktober til 15. november har vi som mål om å få inn 100 nye betalte kontingenter! Det betyr at både medlemmer som ikke har betalt kontingenten for 2020, og nye medlemmer som betaler kontingenten sin telles. For hver innbetalte kontingent, fylles Juvente-flammen gradvis opp, og til slutt vil (forhåpentligvis) flammen være helt rød! For hver 10. betalte kontingent trekker vi en vinner av kule premier blant alle de som har vervet i kampanjeperioden, i tillegg gjennomfører vi ti trekninger av tre kinogavekort blant alle medlemmer som har betalt kontingenten sin før 31. oktober!

Hvorfor trenger vi å verve nye medlemmer?

Flere betalende medlemmer er ikke bare viktig fordi vi får bedre økonomi. Vi trenger også betalende medlemmer for at organisasjonen skal vokse og få større gjennomslagskraft i våre politiske saker. Dessuten er det jo enda gøyere å være flere sammen på aktivitet! 

Tips til verving: få med venner og klassekamerater, snakk positivt om Juvente og dine beste opplevelser i organisasjonen, snakk med lokallaget ditt om å arrangere stand, inviter venner til aktivitet. Husk at en av de vanligste grunnene til at folk ikke engasjerer seg i organisasjoner, er fordi dem aldri er blitt spurt! Og du? Får du et nei, så går dette også helt greit, det viktigste er at du har prøvd. Kanskje de vil tenke litt på det, og ender opp med å ombestemme seg. Flere tips til hvordan du kan verve finner du her

Hvordan kan du bli med i trekningen av premier? 

Enkelt! Du verver en venn eller ti. Uansett hvor mange du verver, så er det viktigste at vennen din betaler medlemskontingenten sin. Hver verving gir ett lodd i trekningene, og selv om du vinner en trekning, er du fremdeles med i kommende trekninger. Vi trekker en vinner for hvert tiende medlem som betaler medlemskontingenten sin i kampanjeperioden!

Her kan du se oppdatering om hvordan vi ligger an: 

Hvordan betale kontingenten sin (og potensielt få tre kinogavekort!) 

Det å betale medlemskontingenten sin er lett! Å være medlem i Juvente koster 50 kroner i året dersom du er under 26, og 250 kroner dersom du fyller 27 år eller er over 27 år i år.

Vipps: Åpne Vipps, velg «Betal» og søk opp «Kontingent Juvente» (115507). Vipps 50 kroner og husk å skrive navnet ditt i meldingen.

Bankkort:  Vi bruker Paypal som leverandør av tjenesten, men det er ikke nødvendig å bli Paypal-kunde for å betale, du kan også bruke Visakortet eller MasterCardet ditt. Er du Paypal-kunde fra før, og har Paypal-penger på kontoen, må disse brukes. Trykk her for å komme til betaling med kort.

Nettbank/faktura: Hvert år sendes det ut faktura. Betal denne i nettbanken, så er det gjort! Husk å oppgi riktig KID-nummer, så vi vet hvem sin innbetaling det gjelder. Hvis du ikke har fakturaen tilgjengelig, sender vi deg en ny en så fort vi kan, helt kostnadsfritt.

Kontant: Det hender at vi tar imot betaling på større arrangementer, samt at lokallagene selv også tar imot betaling. Dette varierer fra gang til gang. Juventekontoret tar også imot kontantbetalinger – bare kom innom.

Kontaktpersoner

Ida Braaten

Daglig leder
971 93 885
E-post

Christina Babington

Styremedlem
910 06 229
E-post