Nye og gamle fjes på kontoret

, skrevet av Ida Braaten

Cathrine har blitt Ida, og Ida har blitt Kjetil. Her kan du lese litt om de siste endringene på Juventekontoret.

 

Jeg heter Cathrine Michelle, er 28 år, og er en nordlending som har forvillet seg til hovedstaden!

Jeg har vært med i Juvente i 15 år, og trives veldig godt her! I min aktive tid har jeg vært innom styre i flere lokallag, Trofoten krets og Landsstyret (Nå sentralstyret), samt vært i diverse utvalg. Det siste lokallagsstyret jeg var innom var Christiania frem til 2018. Jeg har med andre ord litt fartstid, og kjenner organisasjonen ganske godt!

Å jobbe i Juvente har for meg alltid virket som noe givende og gøy, så jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene mine! Som organisasjonssekretær kommer jeg til å ha mye kontakt med medlemmer, samt ha administrativt ansvar, og samarbeide med daglig leder og Sentralstyreleder.

På fritiden synger jeg i kor, og er mye ute i skog og mark, og strikketøyet er aldri langt unna! Jeg setter også veldig stor pris på late kvelder på sofaen foran TV’n!

 

 

 

Foto: Jan Tore Evensen

Jeg heter Ida, er 32 år. De siste årene har jeg vært organisasjonssekretær og nå skal jeg være daglig leder mens Kjetil har permisjon. Jeg har vært med i Juvente siden 2003 og har blant annet vært i Forbundsstyret for lenge siden. Jeg har vært styreleder i Juba i fire år og har jobbet i IOGT. Så jeg kjenner mange på rusfeltet og trives godt med å jobbe her. Når jeg ikke jobber så liker jeg å trene taekwondo, kyeongdang (sverd), jogging, yoga, styrke eller sykling. Når jeg ikke trener spiller jeg stort sett Candy crush og ser på tv. PS: Trenger også flere venner i PokemonGo: 8473 5818 6838

Nå som Kjetil skal ha en annen jobb i Oslo kommune et halvt år så skal jeg være hans vikar som daglig leder. Det vil si at jeg skal ha ansvar for blant annet økonomi, ansatte, eiendom, politikk, og selvsagt ha tett kontakt med sentralstyret. Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på nye utfordringer og lære meg nye ting ved organisasjonen.