Hils på våre nye prosjektledere!

, skrevet av Sarah F. Jul-Rasmussen

Våre tidligere prosjektledere Kristine og Elise har dratt videre på nye eventyr, og vi har fått to nye prosjektledere som vi gleder oss veldig til å jobbe sammen med! Hils på Daniela og Camilla!

Mitt navn er Daniela, og jeg er 26 år gammel. Under mesteparten av oppveksten min bodde jeg i den lille byen Rjukan , men jeg pakket sammen kofferten like etter videregående for å studere i storbyen Oslo. I høst fullførte jeg omsider mastergraden min i Statsvitenskap ved Universitetet. Nå er jeg nyansatt prosjektleder i Juvente, og skal ha ansvaret for Skjenkekontrollen, BedreUten og Edruss.

Tidligere har jeg vært et aktivt medlem i ungdomsorganisasjonen Changemaker, hvor jeg engasjerte meg i utviklingspolitikk og hadde en rekke ulike verv. Politikk og organisasjonslivet er det kuleste og gøyeste jeg vet, man kan vel si jeg er en stolt organisasjonsnerd! Nå gleder jeg meg til å lære mer om rusfeltet,  Juvente som organisasjon og ikke minst bli kjent med dere medlemmer.

På fritiden er jeg glad i å lese, klappe hunder, gå turer i flott norsk natur og kanskje aller mest se på Netflix med en 200 grams sjokoladeplate i fanget (helst kvikklunsj melkesjokolade).

 

Jeg heter Camilla, er 30 år og ny prosjektleder hos Juvente. Jeg er opprinnelig fra Fredrikstad, men har de siste tolv årene bodd i Oslo. På fritiden liker jeg å se dokumentarer, trene, lage keramikk og lese! Og jeg elsker dyr – ja takk til hunder på kontoret!

Før Juvente jobbet jeg som musikkterapeut på Barne og ungdomsklinikken ved Akershus Universitetssykehus. Her arbeidet jeg med å fremme helse, mestring og livskvalitet hos barn og ungdommer, i tillegg til å holde konserter og organisere aktiviteter.

Rusfeltet er nytt for meg, men et felt jeg er veldig interessert i og som jeg lenge har ønsket å jobbe med. Som prosjektleder i Juvente skal jeg ha ansvar for Opp til meg, Edruss, og BedreUten. Jeg gleder meg masse til å jobbe i Juvente og ikke minst til å bli kjent med alle dere medlemmer!