Prosjektmedarbeider søkes 

, skrevet av Cathrine M. H Lindgård

Ønsker du å bidra til å skape trygge og inkluderende ungdomsmiljøer? Er du godt strukturert, og glad i å spre og skape engasjement? Da er stillingen som prosjektmedarbeider helt perfekt for deg! 

Om Juvente:
Juvente er en organisasjon av og for ungdom som ønsker en verden basert på menneskeverd og solidaritet, der rusmidler ikke skaper problemer. Vi arbeider med rusforebygging og ruspolitikk, hvor vi gjennom vårt arbeid ønsker å skape gode, trygge og inkluderende ungdomsmiljøer.  

Via våre prosjekter Bedre Uten, Edruss, Opp til Meg og Skjenkekontrollen arbeider Juvente aktivt med å minske det sosiale drikkepresset, utfordre den norske drikkekulturen og gi ungdom verktøyene de trenger for å aktivt reflektere rundt valg knyttet til rus.  

Om stillingen:  

Som prosjektmedarbeider vil du bidra til å styrke og spre Juvente sine prosjekter. Stillingen vil være svært fleksibel og innebære en rekke varierende oppgaver avhengig av behov og interesse. Hovedfokuset og prioriteten vil dog være på Edruss prosjektet. I prosjektet vil du ha muligheten til å vise at man kan ha en like gøy og sosial russefeiring uten rusmidler, og dermed bidra til å reduserer drikkepresset og utfordre deler av det verdigrunnlaget som står så sterkt i russetiden. 

Stillingen er i utgangspunktet begrenset til perioden 1. desember 2021 til 1. juni 2022, med mulighet for forlengelse. Forventet arbeidsmengde per uke vil variere. Vi beregner ca. to til tre arbeidsdager i uka, avhengig av om det forekommer aktiviteter den aktuelle uka. Man må også være forberedt på kvelds- og helgearbeid, samt en del reising. Stillingen kan fint kombineres med studier og andre stillinger. 

Arbeidsoppgaver:  

 • Rekruttere frivillige til å delta på prosjekter  
 • Koordinere de frivillige 
 • Være ansvarlig for ulike aktiviteter, blant annet stands og foredrag 
 • Arrangere sosiale aktiviteter  
 • Jobbe for å få medieoppslag  
 • Bruk av sosiale medier for å promotere og fremme prosjekter 

Vi ser etter deg som:  

 • Trives med å jobbe selvstendig, men som også samarbeider godt med andre 
 • Er utadvendt og liker å jobbe med mennesker 
 • Har gode kommunikasjonsferdigheter, og kan tilpasse kommunikasjon avhengig av målgruppe 
 • Er ryddig og strukturert 
 • Evner å engasjere andre og kan koordinere frivillige 
 • Har førerkort (ikke et krav) 

Vi kan tilby: 

 • Spennende og varierte arbeidsoppgaver 
 • Leder- og koordineringserfaring 
 • Gode kolleger og samarbeidspartnere 
 • Kontorplass sentralt i Oslo 
 • Mulighet til å påvirke ungdomstiden og utgjøre en forskjell 
 • Timelønn på 175 kr 

 

Ta kontakt med prosjektleder Daniela Visekruna på tlf. 47255228 om du har spørsmål. Send søknad og CV til daniela@juvente.no, og marker emnefeltet med «prosjektmedarbeider».