Aktivitetsuka i Ålesund: Atlanterhavsparken

Gå til påmelding

30.06.2022

Atlanterhavsparken, Tuenesvegen, 6006 Ålesund

Sunnmøre

Tid og sted
Torsdag 30. juni inviterer vi medlemmer og andre interesserte til Atlanterhavsparken i Ålesund. Vi møtes ved inngangen senest 12:00. Aktiviteten er gratis for medlemmer i Juvente. Det koster 50 kroner for medlemskap i et år. Du kan melde deg inn før du kommer, eller på selve aktiviteten. Du trenger ikke å ha vært med på aktivetet tidligere for å bli med. Vi gleder oss til å bli kjent med mange nye! Husk å ta med matpakke eller penger til lunsj.

Påmelding skjer via dette skjemaet. Det er totalt 10 plasser.

Aktivitetsuka i Ålesund
Atlanterhavsparken er den siste i en rekke av fire sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Ålesund i uke 26. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post