Aktivitetsuka i Ålesund: Kinotur – “Elvis”

Gå til påmelding

29.06.2022

ODEO Ålesund, Langelandsvegen 25, 6010 Ålesund

Sunnmøre

Tid og sted
Onsdag 29. juni inviterer vi medlemmer og andre interesserte til å se film på ODEO kino i Ålesund klokken 18:00. Filmen vi skal se heter “Elvis”. Du kan lese mer om filmen her. Vi møtes med inngangen til kinoen senest klokken 17:45. Filmen varer i 2,5 timer.

Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Kom gjerne alene, eller sammen med en venn. Dersom du allerede nå vet at du ønsker å være med videre kan du melde deg inn.

Påmelding til kinoturen skjer via dette skjemaet. Billettene deles ut fortløpende.

Aktivitetsuka i Ålesund
Kinoturen er den tredje i en rekke av fire sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Ålesund i uke 26. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
47486589
E-post