Aktivitetsuka i Bergen: Piknik og leker i Nygårdsparken

Gå til påmelding

23.07.2021

Nygårdsparken, Bergen

Bergen

Tid og sted
Fredag 23. juli inviterer vi til piknik, sosialt og lek i Nygårdsparken i Bergen. Vi møtes ved fontenen kl. 16:00. Arrangementet varer i 3 timer og er gratis for alle. Du trenger ikke være medlem fra før.

Påmelding skjer via dette skjemaet. Aktiviteten har 20 plasser.

Hva skjer?
Vi stiller med noe enkelt å spise, samt et lite utvalg av forskjellige hageleker som kubb og badminton. Det vil også bli satt av tid til å bli bedre kjent med hverandre og Juvente som organisasjon. Gi beskjed om eventuelle allergier når du melder deg på. Husk solkrem og vannflaske! Det kan også være fint med noe å sitte på.

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi vil også sette en øvre grense på 20 deltakere. Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du føler deg dårlig og har symptomer. Gi da beskjed så tidlig som mulig, slik at vi kan gi bort plassen din til noen andre.

Aktivitetsuka i Bergen
Piknik og leker i Nygårdsparken er den gjerde i en rekke av fem sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Bergen i uke 29. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for deg mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i Bergen-området.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
232 14 550
E-post