Aktivitetsuka i Bergen: Tur til Akvariet

Gå til påmelding

22.07.2021

Akvariet i Bergen

Bergen

Tid og sted
Torsdag 22. juli inviterer vi medlemmer og andre interesserte til Akvariet i Bergen. Vi møtes ved inngangen senest 12:00. Aktiviteten er gratis for medlemmer og andre interesserte. Du trenger ikke å ha vært med på aktivetet tidligere for å bli med. Vi gleder oss til å bli kjent med mange nye!

Påmelding skjer via dette skjemaet. Det er totalt 10 plasser.

Hva skjer?
Vi starter dagen med å bli litt bedre kjent med hele gruppa. De første timene vil vi dele inn i grupper, slik at alle har noen å gå sammen med. Det skal være lov å bli med helt alene og vi legger godt til rette for at alle finner noen å gå rundt sammen med. Det blir også felles spising, gruppeoppgaver og sosialt program. Ta med matpakke eller penger til mat.

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi vil også sette en øvre grense på10 deltakere, slik at vi ikke blir en alt for stor gruppe. Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du føler deg dårlig og har symptomer. Gi da beskjed så tidlig som mulig, slik at vi kan gi bort billetten din til noen andre.

Aktivitetsuka i Bergen
Turen til Akvariet i Bergen er er den tredje i en rekke av fem sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Bergen i uke 29. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Du finner oversikt over alle aktivitetene her.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
232 14 550
E-post