Aktivitetsuka i Bergen: Utendørs escape room

Gå til påmelding

24.07.2021

Shetlands-Larsens brygge i Bergen sentrum

Bergen

Tid og sted
Lørdag 24. juli inviterer vi til utendørs escape room på Escape Bryggen i Bergen. Vi møtes på Shetlands-Larsens brygge i sentrum senest klokken 15:30. Arrangementet varer i 2,5-3 timer og er gratis for alle. Du trenger ikke være medlem fra før. Ta med smarttelefon eller nettbrett dersom du har dette.

Påmelding skjer via dette skjemaet. Det er totalt 10 plasser.

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi vil også sette en øvre grense på 10 deltakere. Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du føler deg dårlig og har symptomer. Gi da beskjed så tidlig som mulig, slik at vi kan gi bort plassen din til noen andre.

Aktivitetsuka i Bergen
Utendørs escape room er den siste i en rekke av fem sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Bergen i uke 29. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Du finner oversikt over alle aktivitetene her.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
232 14 550
E-post