Aktivitetsuka i Kristiansand: Barnebursdag og drinkmixing

Gå til påmelding

12.08.2022

Sammensenteret, Festningsgt. 6, 4614 Kristiansand

Sjøstrand

Tid og sted
Denne sommeren hadde Juvente 30 års jubileum. Dette vil vi feire. Fredag 12. august inviterer vi derfor til barnebursdag og drinkmixing på Sammensenteret i Kristiansand sentrum. Vi låner lokaler og har mer enn nok plass til morsomme aktiviteter. Deltakelse er gratis for alle og du trenger ikke å være medlem i Juvente fra før. Aktiviteten begynner 17:00 og varer ca. 3 timer. Det blir servert mat og drikke.

Påmelding skjer via dette skjemaet.

Hva skjer?
Denne kvelden blir det feiring slik du kankje husker det fra barndommen. Her snakker vi fisking etter godteposer, halen på grisen, danselek og mye mer. Vi kombinerer dette med en variant av “blandingsbrus”, hvor vi øver på å lage alkoholfrie drinker. Du velger helt selv om du vil komme i vanlige klær eller om du vil kle deg ut.

Aktivitetsuka i Kristiansand
Barnebursdagen er er den fjerde i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansand i uke 32. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post