Aktivitetsuka i Kristiansand: Bowling

Gå til påmelding

08.08.2022

Lucky Bowl, Kongsgård alle 53, 4632 Kristiansand S

Sjøstrand

Tid og sted
Mandag 8. august drar vi til Lucky Bowli i Kristiansand. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes ved inngangen 18:00. Aktiviteten varer ca. 2 timer. Det blir servert mat.

Det er totalt 14 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass. Ta gjerne med en venn – eller kom alene. Det er gratis for alle uansett. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Aktivitetsuka i Kristiansand
Bowling er er den første i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansand i uke 32. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post