Aktivitetsuka i Kristiansand: Kinotur – “Thor: Love and Thunder”

Gå til påmelding

10.08.2022

NF kino Kristiansand, Vestre Strandgate 9, 4610 Kristiansand

Privat: Sjøstrand

Tid og sted

Onsdag 10. august inviterer vi medlemmer og andre interesserte til å se film på NF kino Kristiansand klokken 17:30. Filmen vi skal se heter “Thor: Love and Thunder”. Du kan lese mer om filmen her. Vi møtes med inngangen til kinoen senest klokken 17:00. Filmen varer ca. to timer.

Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Kom gjerne alene, eller sammen med en venn. Dersom du allerede nå vet at du ønsker å være med videre kan du melde deg inn gjennom skjemaet på nettsiden.

Påmelding til kinoturen skjer via dette skjemaet. Billettene deles ut fortløpende.

Aktivitetsuka i Kristiansand
Kinoturen er den tredje i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansand i uke 32. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post