Aktivitetsuka i Kristiansand: Piknik på Bystranda

Gå til påmelding

11.08.2022

Bystranda Kristiansand

Sjøstrand

Tid og sted
Torsdag 11. august inviterer vi til piknik, leker og sosialt på Bystranda i Kristiansand. Vi møtes ved lekeplassen kl. 16:00. Arrangementet varer i 3 timer og er gratis for alle. Du trenger ikke være medlem fra før, men dersom du allerede nå vet at du ønsker å være med videre kan du melde deg inn gjennom denne lenken.

Påmelding skjer via dette skjemaet.

Hva skjer?
Vi stiller med noe enkelt å spise, teppe og et lite utvalg av forskjellige hageleker. Det vil også bli satt av tid til å bli bedre kjent med hverandre og lære om Juvente som organisasjon og relevante tema. Gi beskjed om eventuelle alergier når du melder deg på. Husk solkrem og vannflaske! Det kan også være fint med noe å sitte på.

Aktivitetsuka i Kristiansand
Piknik på Bystranda er er den fjerde i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansand i uke 32. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post