Aktivitetsuka i Kristiansand: Spill- og pizzakveld

Gå til påmelding

09.08.2022

Sammensenteret, Festningsgt. 6, 4614 Kristiansand

Privat: Sjøstrand

Tid og sted
Tirsdag 9. august inviterer vi til spill- og pizzakveld på Sammensenteret i Kristiansand sentrum. Aktiviteten er gratis for alle. Du trenger ikke å være medlem i Juvente for å bli med. Aktiviteten begynner 17:00 og varer ca. 3 timer. Det blir servert pizza, brus og snacks.

Påmelding skjer via dette skjemaet.

Hva skjer?
Vi setter frem brettspill, snacks og pizza og spiller sammen utover kvelden. Planen er å bli bedre kjent og kose oss sammen. Det vil også bli en kort gjennomgang av hva Juvente er og hva man kan gjøre som medlem i organisasjonen. Du kan komme alene eller sammen med en venn.

Aktivitetsuka i Kristiansand
Spillkvelden er er den andre i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansand i uke 32. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.