Aktivitetsuka i Kristiansand: Tur til Dyreparken

Gå til påmelding

29.06.2022

Dyreparken, Kardemomme By, 4609 Kristiansand

Sjøstrand

Tid og sted
Onsdag 29. juni inviterer vi medlemmer og andre interesserte til Dyreparken. Vi møtes ved inngangen senest 10:30. Aktiviteten er gratis for medlemmer i Juvente. Det koster 50 kroner for medlemskap i et år. Du kan melde deg inn før du kommer, eller på selve aktiviteten. Du trenger ikke å ha vært med på aktivetet tidligere for å bli med. Vi gleder oss til å bli kjent med mange nye!

Påmelding skjer via dette skjemaet. Det er totalt 15 plasser. De som har årskort kommer i tillegg.

Hva skjer?
Vi starter dagen med å bli litt bedre kjent med hele gruppa. De første timene vil vi dele inn i grupper, slik at alle har noen å gå sammen med. Det skal være lov å bli med helt alene og vi legger godt til rette for at alle finner noen å gå rundt sammen med. Det blir også felles lunsj, gruppeoppgaver og sosialt program. Ta med matpakke eller penger til lunsj.

Aktivitetsuka i Kristiansand
Turen til Dyreparken er er den tredje i en rekke av fire sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansand i uke 26. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Du finner oversikt over alle aktivitetene i aktivitetsoversiken på nettsiden.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Simane Abdi – Oslo Juvente

Styreleder
484 04 314
E-post

Riham Abdelhay – Sjøstrand Juvente

Leder
41374492
E-post