Aktivitetsuka i Kristiansund: Klatring

Gå til påmelding

25.06.2022

Kristiansund klatresenter

Kristiansund

Tid og sted
Lørdag 25. juni drar vi til Kristiansund Klatresenter. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes ved inngangen 12:00. Aktiviteten varer ca. 2-3 timer.

Det er totalt 10 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass. Det er fortsatt ledig. Ta gjerne med en venn – eller kom alene. Det er gratis for alle uansett. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hva skjer?
Vi starter dagen med å bli litt kjent med hverandre og Juvente. Videre får vi hjelp med utstyr og opplæring på autobelay, før vi får tilgang til selve klatresenteret. For de som ikke har prøvd før er dette et trygt og godt førstemøte med klatring innendørs. Du kan komme alene eller sammen med en venn.

Aktivitetsuka i Kristiansund
Kristiansund klatresenter er den siste i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansund i uke 25. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for deg mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i Kristiansund-området.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Riham Abdelhay – Sjøstrand Juvente

Leder
41374492
E-post

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
47486589
E-post