Aktivitetsuka i Kristiansund: Trampolinepark og Ninja Warrior

Gå til påmelding

24.06.2022

Neptun lekeland, Verkstedveien 5, 6517 Kristiansund

Kristiansund

Tid og sted
Fredag 24. juni drar vi til Neptun lekeland i Kristiansund. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes ved inngangen 16:45. Aktiviteten varer ca. 3 timer.

Det er totalt 15 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass. Ta gjerne med en venn – eller kom alene. Det er gratis for alle uansett. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hva skjer?
På Neptun lekeland har de trampolinepark, Ninja Warrior og andre morsomme aktiviteter. Vi får også servert mat og drikke.

Aktivitetsuka i Kristiansund
Bowling er den femte i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansund i uke 25. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for deg mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i Kristiansund-området.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Riham Abdelhay – Sjøstrand Juvente

Leder
41374492
E-post

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
47486589
E-post