Aktivitetsuka i Oslo: Alkoholfri drinkworkshop

Gå til påmelding

28.06.2022

Torggata 1, 0181 Oslo (5. etasje)

Oslo

Tid og sted
Lei av saft og brus? Lyst til å lære deg å lage gode alkoholfrie drinker? Tirsdag 28. juni inviterer vi til drinkworkshop på kontoret vårt i Torggata 1 i Oslo. Aktiviteten foregår i 5. etasje. Bruk ringeklokke 504 for å bli sluppet inn. Aktiviteten begynner 17:00 og varer i ca. 3 timer.

Det er helt gratis å delta på workshoppen. Kurset er rettet mot deg mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke å være medlem i Juvente for å bli med. Dersom du allerede nå vet at du vil melde deg inn i organisasjonen kan du gjøre det via denne lenken. Da koster det 50 kroner i året. Du kan lese mer om hva det vil si å være medlem i Juvente på denne siden.

Påmelding skjer via dette skjemaet. Du kan komme alene eller sammen med en venn.

Hva skjer?
På denne aktiviteten får du lære mer om drikkepress og alkoholfrie alternativer. Vi handler inn ulike ingredienser og stiller med gode oppskrifter. Det vil også bli mulig å utvikle egne oppskrifter.

Vi vil også sørge for god stemning gjennom ulike leker, navnerunder og konkurranser. Planen er å bli lære mye nytt, bli bedre kjent og kose oss sammen. Det vil også bli en kort gjennomgang av hva Juvente er og hva man kan gjøre som medlem i organisasjonen. 

Aktivitetsuka i Oslo
Drinkworkshop er den andre i en rekke av 12 sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Oslo i uke 26 og 27. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året. I Oslo har vi to lokallag. Oslo Juvente har medlemmer mellom 12 og 18 år, mens Juvente Oslo studentlag er for studenter og unge voksne over 18 år.

Sandra Ølberg Støylen – Oslo studentlag

Leder
47486589
E-post