Aktivitetsuka i Oslo: Kinotur – “Top Gun: Maverick”

Gå til påmelding

29.06.2022

Klingenberg kino, Olav Vs gate 4, 0161 Oslo

Oslo

Tid og sted
Onsdag 29. juni inviterer vi medlemmer og andre interesserte til å se film på Klingenberg kino i Oslo klokken 17:30. Filmen vi skal se heter “Top Gun: Maverick”. Du kan lese mer om filmen her. Vi møtes med inngangen til kinoen senest klokken 17:00. Filmen varer ca. to timer.

Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Kom gjerne alene, eller sammen med en venn. Dersom du allerede nå vet at du ønsker å være med videre kan du melde deg inn.

Påmelding til kinoturen skjer via dette skjemaet. Billettene deles ut fortløpende.

Aktivitetsuka i Oslo
Kinoturen er den tredje i en rekke av 12 sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Oslo i uke 26 og 27. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året. I Oslo har vi to lokallag. Oslo Juvente har medlemmer mellom 12 og 18 år, mens Juvente Oslo studentlag er for studenter og unge voksne over 18 år.

Sandra Ølberg Støylen – Oslo studentlag

Leder
47486589
E-post