Aktivitetsuka i Oslo: Minigolf

Gå til påmelding

01.07.2022

Oslo Camping

Oslo

Tid og sted

Fredag 1. juli inviterer aktivitetslederne medlemmer og andre interesserte til å spille minigolf på Oslo Camping i sentrum av Oslo. Aktiviteten er helt gratis. Vi møtes ved inngangen klokken 13:00. Påmelding skjer via dette skjemaet. Det er totalt 15 plasser.

Hva skjer?
På Oslo Camping er det innendørs minigolfbane med 18 hull. Vi starter med å bli bedre kjent, før vi deler oss i grupper og spiller sammen. Vi spanderer også slush eller brus på alle som blir med.

Aktivitetsuka i Oslo
Minigolf er den femte i en rekke av 12 sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Oslo i uke 26 og 27. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året. I Oslo har vi to lokallag. Oslo Juvente har medlemmer mellom 12 og 18 år, mens Juvente Oslo studentlag er for studenter og unge voksne over 18 år.

Sandra Ølberg Støylen – Oslo studentlag

Leder
47486589
E-post