Aktivitetsuka i Oslo: VR Games Zone

Gå til påmelding

27.06.2022

VR Games Zone, Storgata 19, 0184 Oslo

Oslo

Tid og sted
Mandag 27. juni inviterer vi til VR Games Zone i Oslo sentrum. Aktiviteten er gratis for deltakere som har betalt medlemskontingenten på 50 kr. Du velger om du vil melde deg inn på forhånd eller om du gjør det samme dag. Vi møtes ved inngangen til VR Games Zone senest 17:15.

Påmelding skjer via dette skjemaet. Det er totalt 17 plasser.

Hva skjer?
VR Games Zone tilbyr morsomme lagspill ved hjelp av VR-teknologi. Ved hjelp av VR-briller får vi oppleve en virtuell virkelighet hvor vi skal samarbeide om å løse ulike oppgaver. Oppgavene løses ved å fly gjennom verdensrommet, bevege gjenstander med telekinese og skyte med laser.

Aktivitetsuka i Oslo
VR Games Zone er den første i en rekke av 12 sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Oslo i uke 26 og 27. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal er et tilbud for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer!

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året. I Oslo har vi to lokallag. Oslo Juvente har medlemmer mellom 12 og 18 år, mens Juvente Oslo studentlag er for studenter og unge voksne over 18 år.

Sandra Ølberg Støylen – Oslo studentlag

Leder
47486589
E-post