The Escape Room Tønsberg

Aktivitetsuka i Tønsberg: Escape Room

Gå til påmelding

25.06.2022

The Escape Room, Fjordgaten 11, 3125 Tønsberg

Tønsberg

Tid og sted
Lørsdag 25. juni drar vi til The Escape Room i Tønsberg. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes ved inngangen 14:00. Aktiviteten varer ca. 2 timer.

Det er totalt 10 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass. Det er fortsatt ledig. Ta gjerne med en venn – eller kom alene. Det er gratis for alle uansett. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hva skjer?
I et escape room skal man samarbeide om å følge ledetråder, lete etter nøkler og løse koder, gåter og pussige puslespill. Målet er å komme seg ut av rommet før det er gått 60 minutter.

Aktivitetsuka i Tønsberg
The Escape Room er den siste i en rekke av fem sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Tønsberg i uke 25. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for deg mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i Tønsberg-området.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post

Simane Abdi – Oslo Juvente

Styreleder
484 04 314
E-post