Aktivitetsuka i Tønsberg: Kinotur – “Vegg Vegg Vegg”

Gå til påmelding

23.06.2022

NF Kino Kilden, Kilden 8, 3117 Tønsberg

Tønsberg

Tid og sted
Torsdag 23. juni inviterer vi alle interesserte til å se film på Kilden kino i Tønsberg klokken 19:00. Filmen vi skal se heter “Vegg Vegg Vegg”. Du kan lese mer om filmen her. Vi møtes med inngangen til kinoen senest klokken 18:45. Filmen varer i 1,5 time.

Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Kom gjerne alene, eller sammen med en venn. Dersom du allerede nå vet at du ønsker å være med videre kan du melde deg inn gjennom denne lenken.

Påmelding til kinoturen skjer via dette skjemaet. Billettene deles ut fortløpende. Det er fortsatt ledige seter.

Aktivitetsuka i Tønsberg
Kinoturen er er den fjerde i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Tønsberg i uke 25. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post

Simane Abdi – Oslo Juvente

Styreleder
484 04 314
E-post

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post