Aktivitetsuka i Tønsberg: Laserspill og pizza

Gå til påmelding

24.06.2022

Kilden Bowling & Laser, Kilden 8, 3118, Tønsberg

Tønsberg

Tid og sted
Fredag 24. juni drar vi til Kilden Laser & Bowling for å spille lasertag og spise pizza. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes ved inngangen 16:45. Aktiviteten varer litt over 2 timer.

Det er totalt 12 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass. Ta gjerne med en venn – eller kom alene. Det er gratis for alle uansett. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Aktivitetsuka i Tønsberg
Laserspill og pizza er den femte i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Tønsberg i uke 25. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for deg mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i Tønsberg-området.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post

Simane Abdi – Oslo Juvente

Styreleder
484 04 314
E-post

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post