Aktivitetsuka i Trondheim: Escape room

Gå til påmelding

05.08.2021

Escape Hunt, Olav Tryggvasons Gate 35, 7011 Trondheim

Trondheim

Tid og sted
Torsdag 5. august drar vi til Escape Hunt Trondheim. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes ved inngangen senest 16:45. Aktiviteten varer rett over 2 timer.

Det er totalt 12 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass. Ta gjerne med en venn – eller kom alene. Det er gratis for alle uansett. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Hva skjer?
I et escape room skal man samarbeide om å følge ledetråder, lete etter nøkler og løse koder, gåter og pussige puslespill. Målet er å komme seg ut av rommet før det er gått 60 minutter. Etter escape rommet har vi bestilt enkel servering med brus, bakverk og frukt. Det blir også mulighet til å bli bedre kjent med hverandre og organisasjonen.

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du føler deg dårlig og har symptomer. Gi da beskjed så tidlig som mulig, slik at vi kan gi bort plassen din til noen andre.

Aktivitetsuka i Trondheim
Escape Hunt Trondheim er den tredje i en rekke av fem sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Trondheim i uke 31. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for deg mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i området.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
232 14 550
E-post

Elin M. Thommesen

1. vara

E-post