Aktivitetsuka i Trondheim: Rush Trampolinepark

Gå til påmelding

03.08.2021

Rush Trampolinepark, Østre Rosten 20, 7075 Tiller

Trondheim

Tid og sted
Tirsdag 3. august drar vi til Rush Trampolinepark i Trondheim. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes ved inngangen 16:30. Aktiviteten varer ca. 2 timer.

Det er totalt 10 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass. Det er fortsatt ledige billetter. Ta gjerne med en venn – eller kom alene. Det er gratis for alle uansett. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi vil også sette en øvre grense på 10 deltakere. Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du føler deg dårlig og har symptomer. Gi da beskjed så tidlig som mulig, slik at vi kan gi bort plassen din til noen andre.

Aktivitetsuka i Trondheim
Turen til Rush Trampolinepark er den første i en rekke av fem sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Trondheim i uke 31. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for deg mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i området.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
232 14 550
E-post

Elin M. Thommesen

1. vara

E-post