Aktivitetsuka i Trondheim: Tur til Høyt & Lavt

Gå til påmelding

07.08.2021

Høyt & Lavt, Ranheimsvegen 11l, 7044 Trondheim

Trondheim

Tid og sted
Lørdag 7. august drar vi til klatreparken Høyt & Lavt i Trondheim. Turen er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta. Vi møtes direkte i parken senest 13:00.

Hva skjer?
Vi starter dagen med å bli litt kjent med hverandre og Juvente. Videre får vi tilgang til klatreparken i tre timer. I parken kan vi bruke tiden på å klatre rundt i morsomme og utfordrende løyper høyt oppe i trærne. Det finnes løyper med ulik vanskelighetsgrad, så her vil det finnes noe for alle. Du kan komme alene eller sammen med en venn.

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi vil også sette en øvre grense på 10 deltakere. Vi ber om at du holder deg hjemme dersom du føler deg dårlig og har symptomer. Gi da beskjed så tidlig som mulig, slik at vi kan gi bort plassen din til noen andre.

Aktivitetsuka i Trondheim
Turen til Høyt & Lavt er den siste i en rekke av fem sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Trondheim i uke 31. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet. Følg med i aktivitetskalenderen for å se når vi arrangerer flere aktiviteter i Trondheim.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetskonsulent
232 14 550
E-post

Elin M. Thommesen

1. vara

E-post