Aktivitietsuka i Kristiansand: Lasertag

Gå til påmelding

13.08.2022

Sjøstrand

Tid og sted
Lørdag 13. august drar vi til Sport & Moro i Kristiansand for å spille lasertag. Aktiviteten er helt gratis og åpen for alle interesserte mellom 12 og 26 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta, men medlemmer vil prioriteres dersom plassene fylles opp. Det koster 50 kroner for medlemskap i et år. Du kan melde deg inn før du kommer, eller på selve aktiviteten. Vi møtes med inngangen klokken 15:00. Etter aktiviteten blir det servert saft og is.

Det er totalt 12 plasser. Meld deg på tidlig for å sikre deg en plass.

Aktivitetsuka i Kristiansand
Lasertag er er den femte i en rekke av seks sommeraktiviteter arrangert av aktivitetslederne i Kristiansand i uke 32. Juvente ønsker denne sommeren å tilby inkluderende og rusfri aktivitet over hele landet. Aktivitetsuka skal tilby gratis sommeraktiviteter for ungdom mellom 12 og 26 år. Tilbudet er en god mulighet til å møte andre, være sosial og teste om medlemskap i Juvente er noe for deg. Inviter gjerne med deg enn venn eller to på aktivitet.

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med både nye, gamle og potensielle medlemmer.

Om oss
Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg og rusfri ungdomstid. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Zinet Atiqa Dar – Sjøstrand Juvente

Styremedlem
40642835
E-post

Nora Hansli – Tønsberg Juvente

Leder
40513189
E-post