Digital aktivitet: kreativ kafé

Gå til påmelding

25.05.2020

Zoom

Sentralt

Juvente har som mål å arrangere et bredt utvalg sosiale aktiviteter der man kan møte nye venner og ha det gøy. Alle aktivitetene som tilbys skal være åpne og inkluderende. Dette gjør vi fordi vi mener alle har rett på en god og spennende ungdomstid, og den ønsker vi å bidra til! Ettersom det meste fortsatt er stengt, kan vi ikke ha våre vanlige sosiale aktiviteter. Derfor har vi satt i gang et sosialt program med ukentlige, digitale aktiviteter.

Hver mandag klokken 19:00 arranger vi kreativ kafé på Zoom. Dette er et lavterskeltilbud med formål om å være et sosial, hyggelig og inkluderende møtested, hvor ungdom kan møtes for over en kopp varm drikke, et valgfritt hobbyprosjekt og gode samtaler. Du trenger selvsagt ikke strikke, hekle eller tegne for å være med. Har du ikke et pågående prosjekt kan du møte opp uten.

Hvem er vi? Juvente er en ungdomsorganisasjon som jobber for en god, trygg ogrusfri ungdomstid. Alle mellom 12 og 26 år som godtar medlemsløftet til Juvente kan bli medlem. Medlemskap koster 50 kr i året.

Zoom-linken publiseres på Facebook minst 30 minutter før arrangementet starter.

Håper vi sees!

Jenny Ulla

Styremedlem
960 47 966
E-post

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post