Eurovision-fest med Juvente Oslo studentlag

Gå til påmelding

14.05.2022

Torggata 1, 0181 Oslo (4. etasje)

Oslo studentlag

Juvente Oslo studentlag inviterer til visning av Eurovision-finalen nå på lørdag!

✨ Tid og sted
Lørdag 14. mai klokken 20:00 inviterer Juvente Oslo studentlag til Eurovision-fest i Torggata 1 (4. etasje). Samlingen er gratis og åpen for alle studenter og unge voksne i Oslo mellom 18 og 30 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta.

✨ Hva skjer?
Vi ser den internasjonale Eurovision-finalen sammen på storskjerm. I tillegg blir det servert snacks og noe godt å spise. Vi pynter til fest. Vi steller i stand konkurranser og bingo (med premie). Det er fullt lov å pynte seg litt ekstra, men det er også greit å komme i vanlige klær. Planen er å se finalen og kose oss sammen. Du kan komme alene eller sammen med en venn.

✨ Om oss
Juvente Oslo studentlag er en forening for studenter og unge voksne som har valgt å ta avstand fra alkohol og andre rusmidler. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Vi arrangerer minst en samling annenhver uke.

✨ Påmelding
For å holde kontroll på hvor mange som kommer og for lettere å kunne drive smittesporing i etterkant, ber vi om at alle melder seg på gjennom denne lenken.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Kristian Bøkseth – Oslo studentlag

Økonomiansvarlig
940 35 478
E-post

Sandra Ølberg Støylen – Oslo studentlag

Leder
232 14 550
E-post

Thea Barhaugen – Oslo studentlag

Styremedlem

E-post