Høyt og Lavt med Sjøstrand Juvente

Gå til påmelding

13.10.2018

Høyt og Lavt Kristiansand

Sjøstrand

Sjøstrand Juvente ønsker å ha DEG med på en klatretur på Høyt og Lavt i Kristiansand!

Praktisk Info:
Høyt og lavt er en klatrepark i Kristiansand, hvor vi skal ha en heldags aktivitet i morsomme og utfordrende klatreløyper. Arrangementet starter 09:10 og varer til 15:30. Det er viktig at du som er med stiller i gode sko, lett, bevegelig tøy og med godt humør. Det vil ikke bli servert mat, så ta med deg niste eller kjøp deg mat i parken (dette blir ikke dekket). Det er også veldig viktig å ta med seg en drikkeflaske med vann, siden vi skal holde på lenge.

Juvente er en solidaritetsorganisasjon som tar avstand fra rusmidler, dette arrangementet er dermed rusfritt. Vår målgruppe er 12-26år, vi lover deg hyggelige folk, god stemning og både fart og moro i klatreparken!

Hvordan komme seg til klatreparken?
– Kjøre/bli kjørt: Fra sentrum kjører du mot Stavanger/ Grim og svinger av til Suldalen. Følg veien videre til du møter på klatreparken som ligger på høyre side, like før du kommer til Kjerrane.
– Fellesreise: Det blir lagt ut informasjon om fellesreisen når aktiviteten nærmer seg.

Link til Facebook arrangementet, der det blir lagt ut beskjeder: https://www.facebook.com/events/515056832290258/

Hvis du har noen spørsmål eller lurer på noe, ikke vær redd for å ta kontakt med Kristine Berg Evensen på telefon 90638673 eller via messenger. Du kan også ta kontakt på mail sjostrand@juvente.no .

Kontaktperson

Kristine Berg Evensen

2. varamedlem
906 38 673
E-post