Juventeskolen 2019

Gå til påmelding

15.02.2019 – 18.02.2019

Årvoll skole, Oslo

Juventeskolen

Velkommen til Juventeskolen 2019! Dette er den beste mulighet du som Juventemedlem har til å lære om hva Juvente egentlig driver med, så du kan bli bedre i stand til å fortelle andre om oss, styre lokallaget og bli kjent med nye Juventemedlemmer fra hele landet.
 
Juventeskolen er åpen for alle medlemmer, både for deg som har vært medlem lenge og for deg som akkurat har meldt deg inn!
 
Det hele skjer på Årvoll skole 15 – 18 februar, altså fredag til mandag. For mange vil dette være i vinterferien. Nærmere informasjon om sted kommer snart!
LINJER:
NYHET! Etter flere tilbakemeldinger gjeninnfører vi linjer igjen! Det betyr at du får mulighet til å lære om akkurat det du selv ønsker å lære om! tillegg til linjer, kommer det til å være ulike fellesforedrag.
 
Prosjektlinje: Er du nesten utdannet Kolon-leder? Ønsker du å bli Kolon-leder allerede i februar? Da er dette den perfekte linja for deg! NB: Du må ha deltatt på minst en Kolon-samling for å kunne delta på denne linjen.
 
Politikk og medielinje: Lurer du på hva Juvente mener om ulike temaer som cannabis og alkohol? Lurer du på hva ungdomspartiene mener om temaene? Da er denne linjen perfekt for deg!
 
Lokallagsaktivitet: Denne linjen er perfekt for deg som sitter i et lokallagstyre eller bare ønsker å lære mer om hvordan du kan arrangere gode aktiviteter og generell lokallagsdrift.
 
Juvente 101: Denne linjen er perfekt for deg som er ny i organisasjonen, eller bare ønsker å lære mer om Juventes grunnverdier.
 
PRAKTISK INFO
Juventeskolen arrangeres på Årvoll skole i Oslo.
Når du melder deg på, planlegger Juvente reisen for deg. Vi gir deg informasjon i tide, og vi bestiller alle billettene som må bestilles på forhånd!
Å delta på Juventeskolen er gratis, og du får full reisedekking 
Dersom du eller dine foreldre / foresatte har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på juvente@juvente.no

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post

Sandra Ølberg Støylen

Aktivitetssekretær
23 21 45 50
E-post