Juventeskolen 2020

Gå til påmelding

14.02.2020 – 17.02.2020

Fossheim Leirsted

Sentralt

Velkommen til Juventeskolen 2020! Dette er den beste mulighet du som Juventemedlem har til å lære om hva Juvente egentlig driver med, så du kan bli bedre i stand til å fortelle andre om oss, styre lokallaget og bli kjent med nye Juventemedlemmer fra hele landet!

Juventeskolen er åpen for alle medlemmer, både for deg som har vært medlem lenge og for deg som akkurat har meldt deg inn!

Det hele skjer på Fossheim leirsted 14 – 17. februar, altså fredag til mandag. For mange vil dette være i vinterferien.

HVA KAN DU LÆRE PÅ JUVENTESKOLEN?
På Juventeskolen kan du lære om alt fra hva Juvente mener om den norsk alkoholpolitikk, hvordan man styrer lokallaget og hvorfor ungdomsdemokrati er viktig. Helgen vil variere mellom fellesforedrag, workshops og linjetid!

Linjer:
Som tidligere år blir det også linjer denne gangen. Linjetiden er kortet ned sammenlignet med tidligere år, men det kommer til å være masse tid til å fordype seg i temaet!

Du kan velge mellom disse linjene:

Aktivitet: Aktivitetslinja er for deg som vil lære deg å lage en aktivitet på 1 -2 – 3 eller som trenger påfyll av kreative tanker innenfor aktivitetsverden. Her vil du lære om hva aktivitet i Juvente har å si for deg og meg, utvikle aktiviteter fra start til slutt i samarbeid med andre, hvordan det praktisk gjennomføres og markedsføring av din aktivitet! I tillegg får du en haug av andre tips og triks slik at du også kan bli en mester på aktiviteter.

Politikk og debatt:
Juvente er en partipolitisk uavhengig organisasjon, men vi er likevel i aller høyeste grad politisk aktive! Annethvert år vedtar Juventes landsmøte et politisk program, som sier noe om hva Juvente skal mene i saker om blant annet rusmidler, ungdom og samfunn, og fred og utvikling. På årets politikklinje vil du lære om Juventes politikk, hvordan den står i forhold til norsk politikk, og hvordan vi argumenterer for sakene våre.

Juvente Basic
Juvente Basic er en linje for deg som er ny i organisasjonen eller som ønsker å få en forståelse av hva juvente er. Her trenger du ingen forkunskaper om organisasjonen- vi tar et kræsj kurs, også snakker vi litt rundt hva du kan bety for organisasjonen og hvordan Juvente kan bli mer din organisasjon. Vi tar opp tema som “hvorfor skjer det ingenting der jeg bor?”, “hvorfor må jeg betale medlemskontigenten” og “hvordan kan jeg få med vennene mine i Juvente”. Alt dette i en linje hvor vi blir kjent med organisasjonen på en litt annerledes måte enn vi ofte snakker om den på.

PRAKTISK INFO
Juventeskolen arrangeres på Fossheim leirsted i Fosser. Det vil bli satt opp fellesreise fra Oslo S.
Når du melder deg på, planlegger Juvente reisen for deg. Vi gir deg informasjon i tide, og vi bestiller alle billettene som må bestilles på forhånd!

Å delta på Juventeskolen er gratis, og du får full reisedekking
Dersom du eller dine foreldre / foresatte har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på juvente@juvente.no

Påmelding gjøres her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Yzbe3rTnTEqIbur0L-yWBbd6nOrNGtVNjhUOEe6RP7BUQ01DSU0yUzg4Slo4QzRPUVVDTTZMOUtJRS4u

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post

Ida Braaten

Organisasjonssekretær
971 93 885
E-post