Juventeskolen 2020

Gå til påmelding

14.02.2020 – 17.02.2020

Fossheim Leirsted

Sentralt

Velkommen til Juventeskolen 2020! Dette er den beste mulighet du som Juventemedlem har til å lære om hva Juvente egentlig driver med, så du kan bli bedre i stand til å fortelle andre om oss, styre lokallaget og bli kjent med nye Juventemedlemmer fra hele landet!

Juventeskolen er åpen for alle medlemmer, både for deg som har vært medlem lenge og for deg som akkurat har meldt deg inn!

Det hele skjer på Fossheim leirsted 14 – 17. februar, altså fredag til mandag. For mange vil dette være i vinterferien.

HVA KAN DU LÆRE PÅ JUVENTESKOLEN?
På Juventeskolen kan du lære om alt fra hva Juvente mener om den norsk alkoholpolitikk, hvordan man styrer lokallaget og hvorfor ungdomsdemokrati er viktig. Helgen vil variere mellom fellesforedrag, workshops og linjetid!

Linjer:
Som tidligere år blir det også linjer denne gangen. Linjetiden er kortet ned sammenlignet med tidligere år, men det kommer til å være masse tid til å fordype seg i temaet!

Du kan velge mellom disse linjene:

Aktivitet: Informasjon kommer

Media: Juvente er representert på flere arenaer og det er viktig å ha en trygghet og en kunnskap om hvordan vi kan bli vist fram i beste lys. Dersom du ønsker å lære hvordan skrive leserinnlegg, holde presentasjoner, legge ut ting på sosiale medier eller delta på intervju er Juvente sin media linje for deg! Du vil hær kunne lære om hvordan du kan delta i samfunnsdebatter både lokalt og på en nasjonal basis

Politikk og debatt:
Juvente er en partipolitisk uavhengig organisasjon, men vi er likevel i aller høyeste grad politisk aktive! Annethvert år vedtar Juventes landsmøte et politisk program, som sier noe om hva Juvente skal mene i saker om blant annet rusmidler, ungdom og samfunn, og fred og utvikling. På årets politikklinje vil du lære om Juventes politikk, hvordan den står i forhold til norsk politikk, og hvordan vi argumenterer for sakene våre.

Juvente basic: Informasjon kommer

PRAKTISK INFO
Juventeskolen arrangeres på Fossheim leirsted i Fosser. Det vil bli satt opp fellesreise fra Oslo S.
Når du melder deg på, planlegger Juvente reisen for deg. Vi gir deg informasjon i tide, og vi bestiller alle billettene som må bestilles på forhånd!

Å delta på Juventeskolen er gratis, og du får full reisedekking
Dersom du eller dine foreldre / foresatte har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på juvente@juvente.no eller ringe på 23214550

Påmelding gjøres her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Yzbe3rTnTEqIbur0L-yWBbd6nOrNGtVNjhUOEe6RP7BUQ01DSU0yUzg4Slo4QzRPUVVDTTZMOUtJRS4u

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post

Ida Braaten

Organisasjonssekretær
971 93 885
E-post