Juventeskolen

Gå til påmelding

18.02.2022 – 21.02.2022

Vegårtun Leirsted

Sentralt

Velkommen til Juventeskolen 2022! Etter ett år uten Juventeskolen, er vi glade for å kunne invitere til Juventeskolen 2022. Juventeskolen er den beste muligheten du som Juventemedlem har til å lære mer om hva Juvente egentlig driver med

Juventeskolen er åpen for alle medlemmer, både for deg som har vært medlem lenge og for deg som akkurat har meldt deg inn! I år er Juventeskolen også åpen for ikke-medlemmer.

Det hele skjer på Vegårtun Leirsted 18. – 21. februar, altså fredag til mandag. For mange vil dette være i vinterferien.

HVA KAN DU LÆRE PÅ JUVENTESKOLEN?

På Juventeskolen kan du lære masse nyttig! Som tidligere år vil det være linjer. I år kan du velge mellom følgende linjer:

Lokallagslinjen: Linjen for deg som ønsker å lære hvordan du kan styre lokallaget ditt! Linjen passer både for deg som har sittet i et lokallagstyre lenge og ønsker ny inspirasjon til aktivitet etter to år med pandemi, for deg som er ny i lokallaget og for deg som er interessert i, eller ønsker å lære mer om lokallagsdrift før du går inn i et styreverv. MER INFO KOMMER.

Bærekraftsmålene: På denne linjen får du en innføring i bærekraftsmålene, og hvordan vi som organisasjon jobber for å nå disse. Det vil være variasjon mellom workshop og foredrag.

PRAKTISK INFO

Juventeskolen arrangeres på Vegårtun leirsted i Vegårshei. Når du melder deg på, planlegger Juvente reisen for deg. Vi gir deg informasjon i tide, og vi bestiller alle billettene som må bestilles på forhånd!

Å delta på Juventeskolen er gratis, og du får full reisedekking
Dersom du eller dine foreldre / foresatte har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt på juvente@juvente.no

Dersom man melder avbud etter 11. februar forekommer det et avmeldingsgebyr på 250 kroner (Dette gjelder ikke dersom det skyldes en uforutsett hendelse som alvorlig sykdom eller andre alvorlige hendelser)

PÅMELDINGSLINK:
https://forms.office.com/r/u2HNF87nSC

 

Sarah Fabricius Jul-Rasmussen

Leder
457 31 336
E-post