Lifeskillskonferansen 2019

Gå til påmelding

27.09.2019 – 29.09.2019

Quality Hotel 33, på Økern i Oslo

Juvente sentralt

Juvente har i samarbeid med Mental Helse Ungdom og Skeiv Ungdom gleden av å invitere til en konferanse spesielt for tillitsvalgte i de tre organisasjonene. Konferansen er en mulighet for utvalgte ressurspersoner til å lære nye verktøy som kan være nyttige både i hverdagslivet og organisasjonslivet. På denne konferansen skal det tas opp ulike temaer som er knyttet til mental helse, seksualitet og forebygging av alkohol- og rusproblemer.

All kursaktiviteter og sosiale aktiviteter vil foregå på Quality Hotell 33 i Oslo. Juvente dekker reise, overnatting og mat under oppholdet. Alle vil få servert kveldsmat fredag ved ankomst. Lørdag serveres frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Søndag serveres frokost og lunsj.

Om Lifeskillskonferansen:
Konferansen har som mål å gir dere som deltakere flere og bedre verktøy, slik at du kan bli styrket i ditt arbeid som ressursperson og tillitsvalgt . Dette er en konferanse hvor vi som organisasjoner, ønsker å gi noe tilbake til dere som er aktive og gjøre en innsats for organisasjonen gjennom deres verv.
Konferansen kommer til å ha ulike temaer med parallelsesjoner, og noen fellessesjoner for alle, med temaer som er universelle på tvers av organisasjonene.

SÅ vi håper at du velger å si ja til invitasjonen, og blir med på en kjempe spennende og læringsrik konferanse.

PÅMELDINGSFRISTEN: 15. september 2019.

Med vennlig hilsen

Halima og Meena

Prosjektleder

Halima Namubiru

Prosjektkoordinator Kolon
23 21 45 50 / 95 83 35 17
E-post

Meena Golabek

Prosjektleder

E-post