Skjenkekontrollen Skolering

Gå til påmelding

06.09.2019 – 08.09.2019

Storstua, Røyken

Sentralt

Velkommen til årets nasjonale Skjenkekontrollskolering!

6.september – 8. september 2019 – Storstua, Røyken

Bli med på høstens skolering i Skjenkekontrollen!
På skoleringen lærer du hvordan du skal gjennomføre skjenkekontroller og hvorfor Juvente driver Skjenkekontrollen.

Skolering er gratis for Juventes medlemmer og det er selvsagt reisedekning!

På årets skolering vil vi dele inn skoleringen i to deler: En for nybegynnerne og en for de viderekommende. Vi skal selvsagt også ha sosiale aktiviteter, spise god mat og gjøre masse gøy underveis. På denne skoleringen vil du kunne møte og bli kjent med nye og gamle Juventere fra hele landet.

Om Skjenkekontrollen:

Skjenkekontrollen handler om at Juvente-medlemmer får opplæring i å kontrollere om norske butikker og vinmonopol selger alkohol til mindreårige. Kontrollen foregår ved at et Juventemedlem mellom 12 og 16 år går inn i en butikk, tar med seg alkoholholdig drikke og en vare til (gjerne snacks), og deretter går til kassen og forsøker å betale. Har du fylt 17 år kan du delta i Skjenkekontroll-prosjektet ved forsøke å kjøpe alkohol (sprit e.l.) på Vinmonopolet og du kan bidra med å planlegge kontroller. En kontrollansvarlig over 18 år deltar alltid under kontrollene for å vitne til at alt går som det skal. Kontrollansvarlig registrerer om kontrolløren får et «kjøp» eller «Ikke kjøp». I Skjenkekontrollen-prosjektet skjer kontrollene uten at de mindreårige kontrollørene forsøker å se eldre ut enn de er, ingen lyver på alderen eller viser falsk legitimasjon. Poenget med Skjenkekontrollen er å vise norske politikere og andre at butikkene og Vinmonopolet ikke følger regelverket. Gjennom skoleringen lærer du hvordan du skal gjennomføre kontroller i ditt nærområde.

Praktisk info:
Juvente dekker reise, overnatting og mat under oppholdet. Alle vil få servert kveldsmat fredag ved ankomst. Lørdag serveres frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Søndag serveres frokost og lunsj. Vi er ferdig ca klokken 13 på søndag.

Det blir satt opp buss fra Oslo til kursstedet Storstua i Røyken.

Meld deg på her innen 30. august : https://bit.ly/2wUp8ip

Vi gleder oss til å se deg!

Ta kontakt dersom du lurer på noe: beate@juvente.no

Elise Honningdalsnes

Prosjektleder
920 88 016
E-post

Ida Braaten

Organisasjonssekretær
971 93 885
E-post