Sommerleir 2020!

Gå til påmelding

25.07.2020 – 29.07.2020

Hove leirsenter, utenfor Arendal

Sentralt

Klar for sommerleir 2020?
Juventes sommerleir blir i år (som alle andre år) et sted hvor Juvente-medlemmer fra hele landet møtes og har en fantastisk god sommeropplevelse! Det blir en uke fylt med aktiviteter, fest og moro. Dette finner sted lørdag 25. juli til onsdag 29. juli 2020 på Hove leirsenter utenor Arendal og vi gleder oss til å se akkurat DEG der! I år er sommerleiren noe kortere enn tidligere år, dette er fordi vi i år har valgt å skille landsmøte og sommerleir, men det betyr ikke at vi ikke får tid til mye moro likevel!

Aktiviteter

Vi lover at det blir mange spennende aktiviteter som passer for alle, og som tar hensyn til smittevern.

Hvem kan komme?

Sommerleiren er selvfølgelig åpen for alle Juvente-medlemmer! Har du vurdert å bli med i Juvente, men har lyst å komme på et arrangement først? Da er sommerleiren det perfekte valget for deg – du betaler nemlig akkurat det samme som medlemmene! Hvis du skulle ønske å melde deg inn, har du muligheten til det under selve leiren.

Reise

Vi oppfordrer alle til å ta så lite kollektivtransport som mulig. Dersom du må reise langt, og ta flere ulike transportmidler, ber vi deg gjøre en vurdering på om smittevern blir ivaretatt på veien. Vi kommer til å sette opp en fellesreise fra Oslo S, som vil stoppe på enkelte sentrale plasser på veien mot Arendal. Mer informasjon kommer snart.

Pris og påmelding

Årets sommerleir er satt til 800 kroner. Dette dekker opphold, tre måltider om dagen og alle aktiviteter. Påmeldingsfrist 1. juli. NB: Det er begrenset antall med plasser, og det blir første mann til mølla. Meld deg på så fort som mulig, for å sikre deg plass!

Vi gleder oss til å se deg på sommerleir!

Smittevern

For å kunne ha sommerleir er det viktig å holde smittefaren til et minimum. Derfor har vi utarbeidet smittevernstiltak i tråd med FHI og LNU som alle må følge. Tiltakene er enkle å forholde seg til og omhandler for det meste å holde avstand og holde seg selv og området rent og så bakteriefritt som mulig. I tillegg har Hove leirsenter egne smittevernstiltak.

Alle deltakere sover på ett- og tomannsrom.

Alle som er syke, er i karantene eller isolasjon får ikke delta på leiren. Vi kommer til å gjennomføre en ringerunde blant alle påmeldte før leiren starter.

Har du eller dine foresatte spørsmål om smittevern på sommerleiren, kan man ta kontakt med juvente@juvente.no

Vi håper å se akkurat DEG på årets sommerleir!

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post