Sommerleir 2021

Gå til påmelding

26.07.2021 – 30.07.2021

Åsane Folkehøgskole

Sentralstyre

Klar for sommerleir 2021?
Juventes sommerleir er et sted hvor medlemmer fra hele landet møtes og har det moro!
Sted og tid
Sommerleiren arrangeres 26. – 30. juli 2021. I år skal vi være på Åsane Folkehøgskole (samme sted som vi var i 2019) Skolen ligger ca. 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Skolen består av flere bygninger, og har god soveplass til alle deltakerne, samt fine utearealer.
Aktiviteter
Vi har ikke startet planleggingen av aktivitetene enda. Men vi lover deg en uke fylt med mye moro, workshops og ulike aktiviteter. En kort gårtur fra folkehøgskolen ligger en fin liten badestrand, med gode muligheter for bading. I tillegg har skolen en egen fotballbane, med mulighet for diverse aktiviteter. Har du forslag til gode aktiviteter? Send det til oss!
Hvem kan komme?
Sommerleiren er selvfølgelig åpen for alle Juvente-medlemmer! Har du vurdert å bli medlem i Juvente, men har lyst til å komme på et arrangement først? Da er sommerleir det perfekte valget for deg, du betaler nemlig akkurat det samme som medlemmer! Hvis du skulle ønske å melde seg inn, har du mulighet til det under selve leiren.
Reise
Alt du trenger å gjøre er å komme deg til Bergen, enten med fly, buss, bil eller tog. Vi stiller med fellesreise fra Bergen busstasjon (rett ved siden av Bergen togstasjon). Mer informasjon kommer.
Pris og påmelding
Pris for årets sommerleir er satt til 800 kroner. Dette inkluderer fire måltider om dagen, overnatting og aktiviteter på leiren. Påmelding gjøres her
Smittevern:
Arrangementet tilpasses gjeldende smittevernsregler. Det betyr også at vi kan måtte gjøre endringer på antall deltakere og måtte ha begrensninger på hvilke aldersgrupper som får komme på leiren. Disse endringene kan det også være at vi er nødt til å ta i siste lit. Dersom din deltakelse på leiren blir påvirket av dette, vil du få returnert eventuelle utgifter du har betalt til oss. D
Vi håper å se deg på årets sommerleir! Dersom du har spørsmål, ikke vær redd for å ta kontakt.

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post