Sommerleir 2021

Gå til påmelding

26.07.2021 – 30.07.2021

Åsane Folkehøgskole

Sentralstyre

Klar for sommerleir 2021?
Juventes sommerleir er et sted hvor medlemmer fra hele landet møtes og har det moro!
Sted og tid
Sommerleiren arrangeres 26. – 30. juli 2021. I år skal vi være på Åsane Folkehøgskole (samme sted som vi var i 2019) Skolen ligger ca. 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Skolen består av flere bygninger, og har god soveplass til alle deltakerne, samt fine utearealer.
Aktiviteter
Vi lover deg en uke fylt med mye moro, workshops og ulike aktiviteter. En kort gårtur fra folkehøgskolen ligger en fin liten badestrand, med gode muligheter for bading. I tillegg har skolen en egen fotballbane, med mulighet for diverse!
Program: 
Hvem kan komme?
Sommerleiren er selvfølgelig åpen for alle Juvente-medlemmer! Har du vurdert å bli medlem i Juvente, men har lyst til å komme på et arrangement først? Da er sommerleir det perfekte valget for deg, du betaler nemlig akkurat det samme som medlemmer! Hvis du skulle ønske å melde seg inn, har du mulighet til det under selve leiren.
Reise
Alt du trenger å gjøre er å komme deg til Bergen, enten med fly, buss, bil eller tog. Vi stiller med fellesreise fra Bergen busstasjon (rett ved siden av Bergen togstasjon). Disse vil gå rundt 15:00 og 17:00.
Pris og påmelding
Pris for årets sommerleir er satt til 800 kroner. Dette inkluderer 4 måltider om dagen, overnatting og aktiviteter. Påmelding gjøres her: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…
Smittevern
Arrangementet tilpasses gjeldende smittevernsregler.
Dersom du har spørsmål må du ikke være redd for å ta kontakt med oss på juvente@juvente.no
Vi gleder oss masse til en morsom sommerleir!

Christina Babington

Styremedlem

E-post