Sommerleir 2022

Gå til påmelding

25.07.2022 – 29.07.2022

Åsane Folkehøgskole

Sentralstyret

Klar for sommerleir 2022?
Juventes sommerleir er et sted hvor medlemmer fra hele landet møtes og har det moro!
Sted og tid
Sommerleiren arrangeres 25. – 29. juli 2022. I år skal vi være på Åsane Folkehøgskole. Skolen ligger ca. 20 minutters kjøretur fra Bergen sentrum. Skolen består av flere bygninger, og har god soveplass til alle deltakerne, samt fine utearealer.
Hva skjer på sommerleiren? 
Første dagen er det som regel bli kjent-aktiviteter, og litt tid til å slappe av etter en muligens lang reise.  Vi lover deg en uke fylt med mye moro, workshops, og seminarer. Seminarene og workshopene er ikke helt fastsatt, men her kan man lære nye ferdigheter eller bare jobbe med noe awesome på leiren. I tillegg skjer det mange morsomme fellesaktiviteter i løpet av uken, i fjor hadde vi for eksempel besøk av Escape Bryggen, som forandret skolen til et stor Escapegame. Den siste dagen før vi reiser hjem går til blant annet FORUT-fair og andre aktiviteter, før man på kvelden har festmiddag.
En kort gåtur fra folkehøgskolen liggen en fin liten badestrand, med gode muligheter for bading. I tillegg har skolen en egen fotballbane, og ellers gode muligheter for uteaktiviteter.
Program: 
Endringer kan forekomme 
Hvem kan komme?
Sommerleiren er selvfølgelig åpen for alle Juvente-medlemmer! Har du vurdert å bli medlem i Juvente, men har lyst til å komme på et arrangement først? Da er sommerleir det perfekte valget for deg, du betaler nemlig akkurat det samme som medlemmer!
Hvis du skulle ønske å melde seg inn, har du mulighet til det under selve leiren.
Reise
Alt du trenger å gjøre er å komme deg til Bergen, enten med fly, buss, bil eller tog. Vi stiller med fellesreise fra Bergen busstasjon (rett ved siden av Bergen togstasjon). Disse vil gå rundt 15:00 og 17:00.
Pris og påmelding

Selv om vi skulle ønske oss at det kunne vært gratis å dra på sommerleir, men dessverre koster det en del å leie et leirsted en hel uke med matservering og alle aktivitetene vi skal gjennomføre. Vi har i år landet på en egenandel på 800 kr, og inkludert i dette får du opphold og mat (fire måltider), sommerleiraktiviteter, og mye, mye mer.

Når må du betale, tenker du kanskje? Betalingen må skje før sommerleiren starter, men du trenger ikke betale når du melder deg på. Vi anbefaler derimot at du betaler så fort som mulig så det ikke går i glemmeboka!

Link til påmelding: https://forms.office.com/r/bDtdFzSBWJ

Sarah Fabricius Jul-Rasmussen

Leder
457 31 336
E-post