Spill- og pizzakveld med Juvente Oslo studentlag

Gå til påmelding

28.09.2021

Torggata 1 (4. etasje)

Oslo studentlag

Tid og sted
Tirsdag 28. september klokken 18:00 inviterer Juvente Oslo studentlag til spill- og pizzakveld i Torggata 1 (4. etasje). Samlingen er gratis og åpen for alle studenter og unge voksne i Oslo mellom 18 og 30 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta.

Om oss
Juvente Oslo studentlag er et lokallag for studenter og unge voksne som har valgt å ta avstand fra alkohol og andre rusmidler. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Vi arrangerer minst en samling annenhver uke.

Hva skjer?
Vi setter frem brettspill, pizza og annen snacks og spiller sammen utover kvelden. Planen er å bli bedre kjent og kose oss sammen. Blir været fint kan åpne takterrassen og  finne fram spikeball og andre hagespill.
Du kan komme alene eller sammen med en venn.

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi vil også sette en øvre grense på 20 deltakere. For å holde kontroll på hvor mange som kommer og for lettere å kunne drive smittesporing i etterkant, ber vi om at alle melder seg på gjennom denne lenken.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Sandra Ølberg Støylen – Oslo studentlag

Leder
232 14 550
E-post