Spillkveld med Juvente Oslo studentlag

Gå til påmelding

22.09.2020

Torggata 1, 0681 Oslo

Oslo studentlag

Tid og sted
Tirsdag 22. september klokken 18:00 inviterer studentlaget, Juvente Christiania, til spillkveld i Torggata 1 (4. etasje). Samlingen er gratis og åpen for alle studenter og unge voksne i Oslo. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta.

Om oss
Juvente Christiania er et lokallag for studenter og unge voksne som har valgt å ta avstand fra alkohol og andre rusmidler. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Vi arrangerer minst en samling annenhver uke.

Hva skjer?
Vi setter frem brettspill og snacks og spiller sammen utover kvelden. Planen er å bli bedre kjent og kose oss sammen. Blir været fint kan åpne takterrassen og  finne fram kubb, spikeball og andre hagespill.
Du kan komme alene eller sammen med en venn.

Smittevern
Vi vil selvfølgelig overholde alle retningslinjer for smittevern slik at det skal være tryggest mulig å delta. Vi vil også sette en øvre grense på 20 deltakere. For å holde kontroll på hvor mange som kommer og for lettere å kunne drive smittesporing i etterkant, ber vi om at alle melder seg på gjennom denne lenken.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Sandra Ølberg Støylen – Juvente Christiania

Leder
232 14 550
E-post

Christina Babington – Juvente Christiania

Økonomiansvarlig
910 06 229
E-post

Karianne Fremo Sveistrup – Juvente Christiania

Styremedlem
47869401
E-post