Temamøte og smakstest med Juvente Oslo studentlag

Gå til påmelding

05.10.2021

Torggata 1 (4. etasje)

Oslo studentlag

Tid og sted
Tirsdag 5. oktober klokken 18:00 inviterer Juvente Oslo studentlag til temamøte og smakstest i Torggata 1 (4. etasje). Samlingen er gratis og åpen for alle studenter og unge voksne i Oslo mellom 18 og 30 år. Du trenger ikke være medlem i Juvente for å delta.

Om oss
Juvente Oslo studentlag er et lokallag for studenter og unge voksne som har valgt å ta avstand fra alkohol og andre rusmidler. Vi arbeider for å minske drikkepresset i samfunnet og er opptatt av å skape en sosial og inkluderende møteplass. Vi arrangerer minst en samling annenhver uke.

Hva skjer?
På møtet skal vi være sosiale, kose oss sammen og samtidig lære mer om drikkepress og norsk alkoholkultur. Vi får besøk av prosjektleder Daniela, som introduserer temaet og forteller om prosjektet BedreUten. Det blir også kjøpt inn et utvalg alkoholfrie drikkevarer fra Vinmonopolet, slik at vi kan kjøre smakstest. Kanskje finner du en ny favoritt? 

Påmelding
For å holde kontroll på hvor mange som kommer og for lettere å kunne drive smittesporing i etterkant, ber vi om at alle melder seg på gjennom dette skjemaet. Vi gleder oss til å treffe deg!

Sandra Ølberg Støylen – Oslo studentlag

Leder
232 14 550
E-post