Bli vinterverver!

Har du lyst til å bruke din vinterferie på å arrangere vervestands, aktiviteter og annet gøy for medlemmer og potensielle medlemmer?

Landsmøte Utlysninger

Vil du verve på rock mot rus?

Vil du oppleve kule artister og nordnorsk natur mens du verver for verdens beste ungdomsorganisasjon? Juvente sender et verveteam til festivalen Rock Mot Rus på Andenes 3. - 5. april. Søk om å få bli med, reise og opphold ordner vi!

Medlem

Bli med i Juvente, møt Grunde!

Bli med i Juvente, få fem kinobiletter, merch og få muligheten til å bli med på kinotur med Grunde i Oslo, Trondheim eller Kristiansand!

Ukategorisert

Bingo for medlemmer

Årets aktivitetskampanje er en bingo. Reglene er enkle: fullfør oppgavene i bingorutene, rapporter inn til sandra@juvente.no og få premier! Kampanjen varer til 31. desember 2019.

Medlem

Hvit Jul er i gang!

I fjor skrev over 17 000 personer under på Hvit jul-kampanjen. Nå kan du skrive under på at du vil velge alkoholfritt når du er sammen med barn i julehelgen 2019. Vi vet at alkoholvaner smitter, så husk å fortelle alle om valget ditt!

Nyheter

Noe bedre å gjøre…. Juventes og UMNs svar på FTRs kampanje.

De siste dagene har Juvente og UMN hatt en «motsvarskampanje» til Foreningen Tryggere Ruspolitikks plakatkampanje i Oslo. FTRs kampanje henviste til fiktive enkeltpersoner, med tekster som vise at disse ikke døde av rusbruk, fordi de brukte rusmidler på en trygg måte. For å understreke den farlige forenklingen, laget Juvente og UMN noen lignende plakater, hvor vi henviste til at fiktive personer ikke døde, fordi de «fant på noe bedre å gjøre», «fant en kjekk mann i stedet» osv.

Forebygging

UNGDOM TRENGER KUNNSKAP, IKKE FALSK TRYGGHET!

Dette innlegget ble først publisert i Dagbladet 30. oktober 2019.

Politikk

Stå på stand med Juvente på Spillexpo!

Den 1. - 3. november er det tid for Spillexpo i Lillestrøm, og vi skal ha stand. Men det blir ikke stand uten folk! Vil du være med?

Medlem

World Alcohol-free day!

I dag, 3. oktober, er det World alcohol-free day. Bli med på feiringen! World alcohol-free day er en dag initiert av Drink Revolution. På denne dagen ønsker vi å sette fokus på de gode alkoholfrie alternativene som er der ute, og at det går an å ha det fett på fest uten alkohol!

bedreuten Nyheter