Intro image

Nå kan du melde deg på årets kuleste sommeropplevelse!

Trykk her for å sende inn din påmelding!

Sommerleir og landsmøte

Rett Vest 2019

Klar for sommerens kuleste eventyr, nemlig sommerleir? Møte nye og gamle folk? Venner og bekjente – sprell og gøy? Det er vi!

Årets sommerleir skal være i en av de kuleste byene, Bergen, men vi skal ut et stykke av sentrum. Vi skal være på en av eiendommene til IOGT – Åsane folkehøgskole!

Datoen er allerede satt: Fredag 26. juli – fredag 2. august, 2019. Hold av datoen for å sjekke ut hva årets sommerleir har å tilby deg!

Juventes sommerleir:

Sommerleir er noe alle kan trenge og lære av. Sommerleirer er steder der du kan slappe av, ha det innmari gøy og være med på kule aktiviteter. Juvente synes alle ungdommer trenger et sted der de kan være seg selv og ikke føle seg uvelkommen eller utstøtt.

Dette er noe av det Juvente står for, sammen med andre ting, som blant annet en bedre verden for alle, der alkohol ikke skal være en byrde.

Alt er ikke hundre prosent spikret enda, men vi kan friste med konkurranser, nattkafé, allsang og bål (hvis mulig), landsmøte og forskjellige kurs, bading, åpen scene, mye tid å chille på, festmiddag, og mye mer!

Reise 
Alt du trenger å gjøre er å komme deg til Bergen, enten med fly, buss, bil eller tog. Vi stiller opp med fellesbuss fra Bergen busstasjon (rett ved siden av Bergen togstasjon). Vi anbefaler å bestille billetter i god tid, og dette er noe som vi selvfølgelig gjerne hjelper deg med. Ta kontakt på sarah@juvente.no

Dette er reisetidene for fellesbussen:

26. juli (Bergen busstasjon – Åsane Folkehøgskole): 17.00
2. august (Åsane folkehøgskole – Bergen busstasjon): 13.30

Hvem kan komme?
Sommerleiren er selvfølgelig åpen for alle Juvente-medlemmer! Har du vurdert å bli med i Juvente, men har lyst å komme på et arrangement først? Da er sommerleiren det perfekte valget for deg -du betaler nemlig akkurat det samme medlemmene! Hvis du skulle ønske å melde deg inn, har du muligheten til det under selve leiren.

Så… Føler du deg mer klar for sommerleir?

Pris:

For at flest mulig skal få mulighet til å delta, har vi i år valgt å sette ned prisen sammenlignet med tidligere år!

Pris 800 kroner ved påmelding før 26. juni 

Kontakt oss

Har du noen spørsmål angående sommerleiren? Lurer foreldrene dine på noe? Trenger du hjelp med reise eller annet? Det er fullt lov å spørre oss om hva som helst! Vi svarer så fort vi kan og vil med glede hjelpe deg.

Du kan ta kontakt med oss enten på mail eller, hvis du trenger fortere svar, ta kontakt med en av de hovedansvarlige for årets sommerleir.

Send epost: Sommerleir@juvente.no

Campaign image

Påmelding

Vi har åpnet påmeldingen. Når du trykker på knappen under, blir du sendt til en ekstern side hvor påmeldingen skjer.

Trykk her for å melde deg på sommerleiren!

Lurer du på noe?

Sarah Fabricius Jul-Rasmussen

Styremedlem
409 74 284
E-post

Kristine Berg Evensen

1. varamedlem
906 38 673
E-post