Landsmøte 2020

Datoen for landsmøte 2020 er satt til 20. juni 2020! Det vil bli et digitalt landsmøte hvor du logger deg på hjemmefra. Nærmere klokkeslett kommer, men hold av hele lørdagen!

Sakene finner du i mappene under. På grunn av korona-situasjonen har vi ikke klart å ferdigstille årsmeldingen (sak 3) eller regnskap (sak 4)  for 2019 til utsendingen 8. mai. Disse legges ut på nett så fort vi har det klart.

Fristen for å sende inn landsmøtesaker var 19. mars. Dersom du ønsker å fremme en uttalelse til landsmøte, er det fint om du kan sende dette inn på forhånd i år. Uttalelser bes om å sendes til christina@juvente.no innen torsdag 18. juni klokken 21:00.

Valgkomiteens innstilling legges ut så fort den er klar. Har du lyst til å stille til valg? Da kan du ta kontakt med valgkomiteens leder Andréa på andrea.torjussen@gmail.com

Påmelding til landsmøte gjøres her.Denne skal fylles ut av hver enkelt delegat i forkant av landsmøte. Husk at lokallagene også må sende inn fullmaktsskjema for delegatene som skal representere lokallagene, det gjøres av lokallages leder her. Usikker på hvor mange delegatplasser lokallaget har? Sjekk innkallingen nedenfor:

Digitalt landsmøte

Den 20. juni skal Juvente avholde sitt første digitale landsmøte. Landsmøtet er det høyeste organet i Juvente, og arrangeres hvert år og datoen for årets landsmøte er satt til lørdag 20. juni. Mer informasjon om årets digitale landsmøte sendes ut sammen med oppdatert saksliste senest 8. mai.

Les hele artikkelen

Kontaktpersoner

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post