Landsmøte 2020

Datoen for landsmøte 2020 er satt til 20. juni 2020! Det vil bli et digitalt landsmøte hvor du logger deg på hjemmefra. Møtet starter klokken 10:00 og varer til senest 16:00. Registrering starter fra 09:15.

Teknisk informasjon
Møtet foregår i videokonferanseverktøyet Zoom. Dere vil få tilsendt en lenke på e-post dagen før møtet. Når du kommer inn er kameraet og mikrofonen din slått av. Du kan gjerne ha på kamera, men mikrofonen må være av så lenge det ikke er du som har ordet. Møtelederne vil også ha muligheten til å styre din mikrofon av og på. I tillegg til Zoom, brukes programvaren GoPlenum. GoPlenum vil brukes til voteringer, forslagsfremming, og inntegning av innlegg og replikker. Du skal altså både ha Zoom og GoPlenum åpent under møtet. Du kan velge om du bruker GoPlenum i nettleseren (lnu.goplenum.com) eller som mobilapp (lastes ned der du vanligvis laster ned apper). Ved bruk av nettleser er Google Chrome anbefalt. Fredags morgen får du en SMS med informasjon du trenger for innlogging i GoPlenum Da kan du logge inn og se deg rundt.Du har selv ansvar for å sette deg inn i dette. Vær sikker på at du klarer å logge inn, og er klar til å begynne, før møtestart på lørdag. Mer informasjon om hvordan GoPlenum funker finner du under.

Teknisk hjelp og kontakt med møtelederne underveis
Vi er tilgjengelige for hjelp med tekniske problemer fra 09:15 til 16:00 på lørdag. For teknisk support kan du ringe 23214550 eller sende en e-post til juvente@juvente.no. Sentralstyret vil ikke være tilgjengelig for å svare på tekniske spørsmål underveis i landsmøtet.

Møtelederne i møtet kan kontaktes ved å bruke funksjonen «Forslag til forretningsorden» i GoPlenum, eller direkte chat i Zoom.

Frister

Dersom du ønsker å fremme en uttalelse til landsmøte, er det fint om du kan sende dette inn på forhånd i år. Uttalelser bes om å sendes til christina@juvente.no innen torsdag 18. juni klokken 21:00.

Benkeforslag bes om at sendes inn før landsmøte starter på lørdagen, men aller siste frist vil være ved lunsj på lørdagen klokken 12:00. Innstillingen kan du finne her: https://juvente.no/2020/06/08/valgkomiteens-innstilling-er-klar-2/

Sakene finner du i mappene under.

Påmelding

Påmelding til landsmøte gjøres her. Denne skal fylles ut av hver enkelt delegat i forkant av landsmøte. Husk at lokallagene også må sende inn fullmaktsskjema for delegatene som skal representere lokallagene, det gjøres av lokallages leder her. Usikker på hvor mange delegatplasser lokallaget har? Sjekk innkallingen nedenfor:

Hvordan bruke GoPlenum

Under årets digitale landsmøte kommer vi til å benytte en kombinasjon av GoPlenum og Zoom. Her er kort informasjon om hvordan man bruker GoPlenum.

Les hele artikkelen

Kontaktpersoner

Christina Babington

Leder
910 06 229
E-post