Oslo

Kontaktperson(er)

Ann-Kristin Canoy Trondsen

Styremedlem Oslo Juvente
93837673
E-post

Simane Abdi – Oslo Juvente

Styreleder
484 04 314
E-post

Oslo Juvente er et lokallag som dekker alle bydeler i Oslo. Laget eier Kirkevik, en eiendom på Nesodden, og har aktivitet der på sommeren. De fleste medlemmene er mellom 12 og 20 år. Lokallaget tar inn nye medlemmer hele året. Bli gjerne med i lokallagsgruppa på Facebook for å holde deg oppdatert på hva som skjer. Ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

 

Oslo Juventes Onsdagsklubb

Oslo Juvente har startet gratis fritidsklubb i torggata 1, der man kan spille brettspill, Nintendo Switch, prate, bli kjent med nye folk og selvfølgelig spise snacks! Noen onsdager vil det bli servert pizza, andre ganger drar vi ut i byen og gjør noe sosialt sammen. Alle oppdateringer vil komme i aktivitetskalenderen, eventsidene på Facebook samt instagram, så her er det bare å følge med!

Onsdagsklubben holder til i Storstua i 4. etasje og er åpen kl 17-20. For å komme inn ringer du på 404. Har du spørsmål? Ta kontakt med Sarah!

Hvem kan være med?

Juvente er for alle mellom 12-26. Oslo Juvente fokuserer mest på målgruppen 12-17, men er også åpen for alle opp til 26 år. Er du 18 eller over har vi også Juvente Oslo Studentlag som har aktivitet for deg som er 18-30! dem finner du her: https://www.facebook.com/groups/juventeoslostudentlag/

 

Sosiale medier:
Facebookside: https://www.facebook.com/oslojuvente/
Facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/oslojuvente/
Instagram: http://instagram.com/oslojuvente